1 + 1 GRATIS

Maak vandaag nog gebruik van onze speciale 1 + 1 gratis actie op een selectie van hondenspeelgoed, snuffelmatten, hondenpuzzels en snacks! Verwen je trouwe viervoeter met dubbel zoveel plezier en lekkernijen.

Maar wees er snel bij, want op = op!

Bekijken

Wat is een snuffelmat?

Een snuffelmat is een interactief hondenspeelgoed dat bestaat uit een mat met verstopte vakjes waarin je hond lekkernijen kan ontdekken door te snuffelen en te speuren. Het stimuleert hun natuurlijke zoekinstinct en houdt ze mentaal bezig.

Snuffelmatten

Wat is een waterblazer?

Een waterblazer is een apparaat dat lucht gebruikt om water uit de vacht van een huisdier te blazen, ook wel een hondenföhn genoemd. Het wordt gebruikt bij het drogen van huisdieren na het wassen of baden. Het helpt overtollig water snel te verwijderen en zorgt voor een efficiënte en snelle droging van de vacht.

Waterblazers

Wat is een hondenpuzzel?

Een hondenpuzzel is een interactief speelgoed voor honden dat is ontworpen om mentale stimulatie te bieden. Het bevat vaak verborgen compartimenten of uitdagingen waar honden snacks of beloningen kunnen vinden door te snuffelen, duwen of draaien. Deze puzzels helpen bij het bevorderen van intellectuele activiteit, verminderen verveling en bieden een leuke manier voor honden om beloond te worden.

Hondenpuzzels

Wij staan voor je klaar!

Heb je hulp nodig om een bestelling te plaatsen? Of wil je meer over onze producten weten? Neem dan contact met ons op, we hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag!

Contact form